logo_name

  • Site Map
  •  
 

+7 (499)128-84-39
socis@isras.ru
 
  • РУС /
  • EN

 
  • About the Journal
    • About the Journal
    • Founders

     

  • Current issue
    • Content of the current issue

  • Archive
    • Archive
    • Content by Year
    • Articles in Open Access

     

  • Authors
    • Index of Authors

     

     

  • Rubrics
    • Index of Rubrics
    • Publications by Year

     

  • For Authors
    • Information for Contributors
    • Agreement
    • Reviewing and editing
    • Requirements to the manuscripts
    • Publication Ethics

     

  •  

print print

About the Authors

Meshcheryakova N.N.



E-mail: Natalia.tib@mail.ru

Dr. Sci. (Sociol.), Head of Department of Political Sociology and Social Technologies, Russian State University for the Humanities, Moscow, Russia

Articles in journal:
Meshcheryakova N.N.
Science & Hoax (№ 11 2024)
Meshcheryakova N.N.
Jemielniak D. Thick Big Data: Doing Digital Social Sciences. Oxford: Oxford University Press, 2020. Reviewed by N.N. Meshcheryakova (№ 9 2021)
Meshcheryakova N.N.
DiAngelo R.J. White Fragility: Why It’s So Hard for White People to Talk about Racism. Boston: Beacon Press, 2018. 192 p. Reviewed by N.N. Meshcheryakova (№ 9 2020)

   

Introducing an article



Sociological Studies
3 2020


Karmaeva N.N. Khavenson T.E. Ilieva-Trichkova P.
Higher Educaton and Socio-Professional Status: Mitigation of Gender Inequalities in Russia

 The article text.
 

Archive

   2025      2024   
   2023      2022      2021      2020      2019   
   2018      2017      2016      2015      2014   

Архив журнала за 2014-2000 гг.
 

©  SOCIS, 2015-2025

         

Мы используем файлы cookies для улучшения работы портала ФНИСЦ РАН и большего удобства его использования. Более подробную информацию об использовании файлов cookies можно найти здесь.
Продолжая пользоваться сайтом, Вы подтверждаете, что были проинформированы об использовании файлов cookies портала ФНИСЦ РАН и согласны с нашими правилами обработки персональных данных.
Вы можете отключить файлы cookies в настройках Вашего браузера. Узнать больше